Liikelahjoja asiakkaille ja työntekijöille

Löytyykö kotoasi tai työpaikaltasi jonkin yrityksen logolla varustettu kynä? Mainoskynät ovat liikelahjojen klassikoita, mutta tänä päivänä ne ovat saaneet rinnalleen myös lukemattomia muita mainostuotteita. Parhaat lahjat tukevat yrityksen imagoa ja sopivat sen asiakaskunnalle ja työntekijöille.

Hauskoja ja hyödyllisiä lahjoja asiakkaille

Liikelahjat ovat yrityksille paitsi markkinointikeino myös tapa kiittää asiakkaita yleisestä mielenkiinnosta tai juuri heidän yrityksensä valitsemisesta. Lahjan ei tarvitse olla suuren suuri, eikä yrityksen logon tai nimen tarvitse pompata esiin kissankokoisilla kirjaimilla. Jos yritys on esittelemässä itseään esimerkiksi messuilla, voi ständille pysähtyville jakaa markettikarkkien sijaan kustomoiduissa pakkauksissa olevia karamelleja, purukumeja tai teepusseja.

Parhaiten yritys pysyy asiakkaiden mielessä silloin, kun liikelahja on tyylikäs, hyödyllinen ja mielellään myös hieman pitkäikäisempi kuin nopeasti roskiin heitettävä karkkipaperi. Bambukampa, lähimaksuvarkauksilta suojaava luottokorttikotelo, jääraappa, kännykän näytölle soveltuva puhdistusliina tai vaikkapa kosketusnäyttökynä – kaikki nämä ovat esimerkkejä pienistä, mutta monille varsin tarpeellisista esineistä, joita käytetään päivästä toiseen.

Palkitseminen kannattaa

Liikelahjat ovat näppäriä myös silloin, kun yritys haluaa osoittaa arvostustaan työntekijöilleen. Työntekijät ansaitsevat mukavan yllätyksen, joten yrityksen kannattaa miettiä, mitä juuri heidän työntekijänsä toivovat. Kansainvälisissä yrityksissä kannattaa huomioida myös erilaiset lahjakulttuurit.

Työntekijöille voi antaa lahjaksi esimerkiksi tarpeellista elektroniikkaa, kuten latausaseman, tai tyylikkäitä keittiövälineitä. Joissakin yrityksissä nappivalinta ovat matkailu- ja retkeilytarvikkeet tai terveyteen ja erilaisiin harrastuksiin liittyvät välineet. Vaihtoehtoja löytyy lähes rajattomasti! Tutustu valikoimaan ja osta liikelahjat täältä.

About

View all posts by