Axon on persoonallinen

Vuodesta 2006 lähtien Axon on myynyt personaallisia ja yksilöityjä liikelahjoja sekä mainostuotteita erikokoisille yrityksille ympäri Euroopan. Yritystä perustaessa tavoitteena oli luoda sujuva tilauspalvelu yrityksiä varten. Jokainen asiakas saa henkilökohtaista palvelua ja apua tuotteen suunnitteluun, ei muuta kuin inspiraatiota etsimään!

Liikelahjat osana markkinointia

Mainostuotteet ovat yrityksille hyvin tärkeä osa markkinointistrategiaa. Tuotteilla voidaan tavoittaa nykyisiä asiakkaita, luoda uusia hyviä asiakkuuksia sekä vahvistaa yrityksen brändiä. Onkin siis tärkeää, että tuotteen sanoma kohtaa yrityksen palveluiden ja imagon kanssa.

Tuote voi olla myös erittäin hyvä liikelahja klikkaa tästä varten liikelahjat. Tällöin tuotteen olisi hyvä olla kestävä sekä varsinkin käytännöllinen.

Liikelahjat ovat suuressa suosiossa

Erilaisten tutkimusten mukaan liikelahjoilla on positiivinen vaikutus asiakkaan mielikuvaan yritystä kohtaan. Muut markkinointikeinot eivät juurikaan tuota yhtä toivottuja sekä iloisia reaktioita, kuin ilmaiseksi saatu lahja, kunhan tuote vain on hyödyllinen sekä kestävä. On tutkittu, että etenkin mainoskynät ovat hyvin suosittuja ja ovatkin usein jatkuvassa käytössä.

Tuotteen valitsemisen vaikeus

Helpottaakseen hyvän liikelahjan valitsemista, kannattaa miettiä tuotteiden käyttötarkoitus sekä se, että mitä tuotteella halutaan viestittää ja kenelle. Inspiraatiota ja ideoita etsiessä kannattaa hyödyntää Axonin valttikorttia eli henkilökohtaista palvelua.

Asiakaspalvelu aina tukena

Axonin asiakaspalvelu on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin 8:30-17 puhelimitse tai chatissä. Asiakaspalvelijat voi tavoittaa myös sähköpostilla tai sivulta löytyvän viestikentän kautta.

About

View all posts by